De Campbelli Dwerghamster


Deze website heb ik gemaakt om alle  informatie die ik weet over campbelli dwerghamsters met jullie te kunnen delen. Ik heb in de tijd dat ik campbelli's fok al de nodige informatie verkregen van andere fokkers, zelf dingen ervaren en veel gelezen in boeken en op websites. Alle relevante informatie staat hier verzamelt en voor jullie beschikbaar. De campbellies zijn op dit moment enorm populair en  mensen verwachten dan ook dat je altijd hamsters beschikbaar bent. Dit is bij mij niet het geval. Ik besteed aan elk nest veel aandacht en wil ze de juiste zorg bieden. Dus het kan zijn dat je soms even moet wachten voor een groepje. Ondanks dat de campbellies sociale dieren zijn en goed in groepen kunnen leven bestaat er altijd de kans dat er groepsproblemen kunnen ontstaan hou hier wel rekening mee. Ook is het fijn als je de nodige ervaring al hebt met hamsters, want vooral het gedrag observeren is belangrijk bij dit ras.  Als jullie na het lezen van al deze informatie nu nog net zo enthousiast zijn  dat jezelf ook graag campbelli's wilt houden, kun je altijd contact met mij opnemen en kan ik je helpen bij je zoektocht. Vul daarom het reserveringsformulier in. 

Ik wens je veel plezier met het lezen en mochten jullie ergens nog vragen over hebben, of je denkt  dat er iets niet klopt of  om een andere reden contact met mij willen opnemen, dan kun je me mailen

 

Marijke

 

Hamstertopia