Er zullen niet zo heel vaak hamsters ter beschikking komen hier, maar uiteraard worden er verschillende nestjes op een jaar geboren, die echter niet zomaar naar iedereen mogen verhuizen. Het zijn mijn huisdiertjes, die met veel zorg omringd worden en waar ik contact mee wil houden, al is het op afstand, maar dat is dus al één van mijn voorwaarden, al is het ook vanwege het belang van mijn lijnen, enkel door alle diertjes op te volgen kan ik weten of een lijn gezond is, lief, sociaal en of een lijn stopgezet moet worden als er teveel problemen of erfelijke problemen in voorkomen. Ook is het fij om te weten of ze een mooie leeftijd behalen voor een dwerghamster. Dus ik blijf graag op de hoogte.

 

Erg belangrijk vind ik dat nieuwe baasjes zich goed inlezen en veel informatie vragen, ik heb liever dat de mensen me constant overstelpen met vragen, dan dat er niets gevraagd word. 

 

Verder vraag ik een geschikte huisvesting ( zie hoofdstuk huisvesting), en vooral, wanneer je om één of andere reden je huisdier moet weg doen, er altijd eerst contact met mij wordt opgenomen, ze mogen altijd terugkomen naar mij, of we zoeken samen naar een oplossing. Dit alles staat beschreven onder de voorwaarden

 

Mocht je alles hebben doorgelezen en je wilt graag een dwerghamster als huisdier vul dan het reserveringsformulier voor een russische dwerghamster in. Of je wilt graag een campbelli dwerghamster(s) en je vult hetreserveringsformulier daarvoor in. Of je kiest voor een pensioendier en je schijft je via dit reserveringsformulier in. een pensioendier mag per direct verhuizen als er een pensioentje aanwezig is.